claritromicina kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wil je Claritromycin online winkelen? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u vooraf een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. Dit recept is een van de SOA medicijnen en het wordt door veel artsen als veilig beschouwd om online te bestellen.

Clarithromycine zonder recept kopen

Om welke reden wordt Clarithromycine gebruikt?

Clarithromycine-tabletten worden in verschillende delen van het lichaam gebruikt voor de behandeling van een aantal milde tot ernstige infecties die worden veroorzaakt door bepaalde gevoelige vormen van bacteriën, waaronder infecties van de luchtwegen zoals laryngitis, bronchitis en faryngitis, infecties van de huid en zacht weefsel zoals folliculitis en cellulitis.

Clarithromycine wordt ook gebruikt bij mensen met HIV om opportunistische infecties met Mycobacterium avium-intracellulare complex (MAC) te vermijden (bacteriën die slapend blijven tot ze worden geactiveerd door een lage immuniteit). In combinatie met andere geneesmiddelen moeten claritromycinetabletten worden gebruikt om peptische (duodenale en maag)zweren, veroorzaakt door een infectie met Helicobacter pylori, te helpen voorkomen.

Hoe werkt Clarithromycine?

De tabletten van Clarithromycine bevatten Clarithromycine, een antibioticum dat behoort tot de categorie van de antibiotische macroliden. Door de synthese van bacteriële eiwitten te blokkeren, voorkomt Clarithromycine in Clarithromycine de verspreiding van een bacteriële infectie, zodat bacteriën geen eiwitten kunnen produceren die nodig zijn voor hun overleving.

Deze actie verbiedt, maar vernietigt de bacterie niet, omdat het de groei van de bacterie tegenhoudt. Dit verlicht de symptomen, waaronder ontsteking en ongemak, van een bacteriële infectie. Clarithromycine-tabletten werken niet tegen virussen die zich via een ander mechanisme ontwikkelen en reproduceren.

Wat is het dat Clarithromycine bevat?

Clarithromycinetabletten bevatten het actieve bestanddeel Clarithromycine, een antibioticum dat wordt gebruikt voor de behandeling van gevoelige bacteriële infecties en dat behoort tot de groep van de macrolide-antibiotica.

Wat zijn de bijwerkingen van Clarithromycine?

Maagdarmkanaalaandoeningen zoals diarree, misselijkheid, braken, maagpijn en krampen zijn de meest voorkomende bijwerkingen bij het innemen van Clarithromycinepillen. Er kunnen ook variaties zijn in smaak, hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid, maar ook in mondlijster (witte, harige, tedere tong en mond) en vaginale lijster (vaginale pijn en jeuk, vaginale afscheiding).

Wanneer moet je Clarithromycine niet gebruiken?

Als u Clarithromycinepillen gebruikt, moet u niet

  • U bent resistent tegen Clarithromycine, erythromycine, alle andere antibiotische macroliden of alle Clarithromycine-ingrediënten.
  • U bent zwanger of geeft borstvoeding zonder overleg met de arts.
  • Het krijgen van lever-of nierfalen
  • Clarithromycine-geassocieerde geneesmiddelen, waaronder colchicine voor gulzige artritis, immunosuppressieve cyclosporine, digoxine voor hartfalen, maagzuurremmers zoals omeprazol voor indigestie, anticonvulsiva zoals carbamazepine en fenytoïne, astemizool en terfenadine antihistaminica, zidovudine, ritonavir, efavirenz en atazanavir voor HIV, anti-infectieuze medicatie Rifampicine en Rifabavir worden gebruikt.

Wiens farmaceutische producten zijn geassocieerd met Clarithromycine?

Veel medicijnen interfereren met Clarithromycine en moeten niet worden genomen wanneer u Clarithromycine inneemt of door uzelf zonder het gesprek en de instructies van uw arts:

  • Door Clarithromycine geïnduceerde geneesmiddelen: colchicine voor gulzige ontstekingen, cisapride voor reflux, antipsychotische pimozide, ergotamine voor migraine, astemizool en terfenadine antihistaminica.
  • Clarithromycine beïnvloedende geneesmiddelen: zidovudine, ritonavir, efavirenz en atazanavir voor HIV, rifampicine en rifabutine infectieuze agentia, indigestie-antacida (moet worden genomen 1-2 uur na Clarithromycine)
  • Clarithromycine beïnvloede medicijnen: antiaritmische geneesmiddelen kinidine en disopyramide; colchicine voor gulzige artritis; cyclosporine voor immunosuppressie; digoxine voor hartfalen; maagzuurremmers zoals omeprazol voor indigestie; simvastatine voor zwaar cholesterol; antistollingsmiddelen zoals warfarine; sildenafil voor erectiestoornissen; carbamazepine en fenytoïne-anticonvulsiva; theophyllinine voor hoog cholesterol; antistollingsmiddelen zoals warfarine

Hoe moet Clarithromycine worden ingenomen?

Afhankelijk van wat u wordt verzorgd en het advies van uw arts, kunt u uw Clarithromycinepillen met een glas water met of zonder voedsel twee keer per dag op hetzelfde tijdstip innemen, gedurende 5-14 dagen. U moet doorgaan met het innemen van de Clarithromycinepillen zolang de tabletduur wordt voorgeschreven en nog steeds door uw arts wordt afgemaakt, ook al voelt u zich prima, of de infectie zal niet volledig verdwijnen.

Hoe lang is Clarithromycine bedoeld om te nemen?

U moet doorgaan met het nemen van uw Clarithromycinepillen zolang uw arts heeft voorgeschreven en nog steeds uw tablet periode af te maken, ook al voelt u zich prima, of de infectie zal niet volledig verdwijnen.

Gemiste Clarithromycinedosering

Wanneer u een dosis Clarithromycinepillen overslaat, neem ze dan in zodra u zich herinnert, totdat de volgende dosis is toegediend en de ontbrekende dosis wordt gemist. Je moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe moet Clarithromycine worden opgeslagen?

Op een koude, droge plek kunt u uw Clarithromycine-tabletten onder 30°C bewaren.

Clarithromycine bestellen (over de toonbank)

U kunt Clarithromycine bestellen uit de bovenstaande tabel. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online doktersdienst wanneer u betrokken bent bij een alternatieve SOA-behandeling. Als u dat liever heeft, dan:

Koop, zonder recept, Clarithromycine;
Zie meer geneesmiddelen/producten voor SOA’s;
Lees meer details over SOA’s.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop ‘Nu kopen’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “claritromicina kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing