estraderm-mx kopen

82.85

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is MX van Estraderm?

De hormoonvervangingstherapie (HRT) Estraderm MX valt in de vorm van een zelfklevend masker. De patch bevat het hormoon oestrogeen en wordt verkocht in vier gewichten. Estraderm MX wordt gebruikt om de symptomen van de menopauze te verlichten zoals toegevoegd aan de huid en kan ook worden gebruikt voor osteoporose, die de botten verzwakt.

Postmenopauzale vrouwen gebruiken deze medicatie wanneer er minstens 12 maanden zijn verstreken na hun laatste natuurlijke fase. Ze heeft geen medische zorg nodig wanneer een vrouw in de menopauze gaat, maar voor anderen kunnen de symptomen ernstig genoeg zijn om haar normale leven te verstoren. Vrouwen die kwetsbaarder zijn voor osteoporose hebben een groter risico om tijdens de menopauze hun botten te beschadigen. Een van de verschillende HRT cursussen die beschikbaar zijn voor aankoop en waarin deze symptomen worden besproken is Estraderm MX.

Voor vrouwen die hun baarmoeder hebben laten verwijderen is het gebruik van Estraderm MX geïndiceerd. Als de baarmoeder niet is vervangen, wordt progestageentherapie met Estraderm MX voor ongeveer de helft van elke maandelijkse periode voorgeschreven. Dit mengsel wordt de HRT-combinatie genoemd. Uw arts zal u zeker progestageen in tabletvorm toesturen terwijl u de combinatie HRT krijgt en zal u duidelijk maken hoe u deze pillen moet toedienen.

Hoe werkt Estraderm MX?

In elk Estraderm MX-pad is een toevoer van het hormoon oestrogeen aanwezig. De oestrogeen wordt vrijgemaakt en geabsorbeerd door de huid voordat het in de bloedbaan van de gebruiker wordt gebracht, omdat er een patch aan de huid wordt toegevoegd. De ene patch wordt bij alle gelegenheden gedragen door Estraderm MX te gebruiken totdat het tijd is om deze te verwisselen met de volgende. De patches plakken onder de taille aan een haarloos gebied van de huid. De patches worden meestal door patiënten op het gebied van de billen aangebracht, maar de onderrug, heupen of buik kunnen ook worden geprobeerd.

Er zijn vier sterke punten van Estraderm MX-patches en het is belangrijk dat u de laagst mogelijke effectieve dosering kiest. Indien toegediend, kan de arts of apotheker precies verduidelijken hoe dit medicijn kan worden gebruikt. Als u nog steeds in de war bent over hoe u Estraderm MX goed kunt gebruiken, kunt u overleggen met uw arts of apotheker.

Hoe lang ga ik Estraderm MX gebruiken?

Estraderm MX kan alleen zo lang mogelijk worden gebruikt, wat afhankelijk is van de patiënt en de ernst van de symptomen.

Een nieuwe patch kan elke drie tot vier dagen worden toegevoegd, twee keer per week. U dient af en toe met de arts te overleggen of u nog counseling nodig heeft.

Wat zijn de bijwerkingen van Estraderm MX?

Sommige bijwerkingen worden op grote schaal geregistreerd door gebruikers van Estraderm MX-patches. De meest waarschijnlijke verschijnselen zijn onder andere de volgende:

  • Over de patchvlek, ongemak, roodheid en krassen
  • Borsten die teder, pijnlijk of opgeblazen zijn
  • Bloedende intermenstrueel
  • Hoofdpijn
  • Zich opgeblazen of ziek voelen

Meer extreem, maar nog steeds veel zeldzamer, zijn andere mogelijke tekenen. Als u echter symptomen heeft die bijzonder schadelijk zijn of een ernstig gezondheidsprobleem suggereren, kunt u zo snel mogelijk uw arts bellen om ze te bespreken.

Mag ik MX van Estraderm gebruiken?

Het gebruik van Estraderm MX of een ander type HRT brengt risico’s met zich mee waarmee rekening moet worden gehouden voordat de therapie wordt gestart. Uw arts zal u informeren over de medische achtergrond van u en uw familie voordat u verder gaat, en zal een lichamelijk onderzoek uitvoeren. Als u Estraderm MX gaat gebruiken, kunt u een arts bezoeken voor een dagelijkse controle (minstens één keer per jaar). Dagelijkse gesprekken met uw artsen over uw gebruik van Estraderm MX en of het de moeite waard is om het te blijven gebruiken, moeten ook worden overwogen.

Wanneer een Estraderm MX-patch afgaat, wat gebeurt er dan?

Als een Estraderm MX-patch van je huid af komt voordat je van plan bent hem te verwijderen, zal hij zich niet meer aan je huid hechten. Gebruik een andere patch op een bepaald deel van de huid in plaats van te proberen er weer een aan te brengen. Zorg ervoor dat u een huidgebied selecteert dat schoon, droog en lotionvrij is, idealiter onder uw taille.

Herstel de patches in de volgende dagen onder dezelfde oorspronkelijke routine, ongeacht de dag waarop een patch is gevallen.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “estraderm-mx kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing