airomir kopen

62.62

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Airomir kopen zonder recept

Hoe werkt dit medicijn? Wat gaat dat voor mij doen?

Salbutamol behoort tot een familie van geneesmiddelen die bekend staan als β2-adrenerge bronchodilatoren en, meer specifiek, agonisten. Astma, chronische bronchitis en andere longproblemen worden met dit middel behandeld.

Om astma-aanvallen als gevolg van lichaamsbeweging te voorkomen, wordt ook ingeademde salbutamol gebruikt. Door de spieren in de wanden van de smalle luchtwegen in de longen te kalmeren, werkt het. Dit laat de luchtwegen los en maakt het makkelijker om te ademen.

Dit middel kan in veel verschillende formuleringen en/of onder verschillende namen verkrijgbaar zijn. Voor alle hier genoemde aandoeningen kan het zijn dat een bepaald merk van dit geneesmiddel niet in alle soorten beschikbaar is of niet gelicenseerd is. Vaak, bij alle hier besproken gevallen, kunnen bepaalde formuleringen van dit geneesmiddel niet worden gebruikt.

Voor andere symptomen dan die genoemd in deze medicijnkennisbladen, kan het zijn dat de arts dit medicijn heeft voorgeschreven. Spreek met uw arts als u dit niet met uw arts heeft gedeeld of als u verward bent of u dit medicijn gebruikt. Stop niet met het gebruik van dit medicijn zonder contact op te nemen met de arts.

Geef niemand anders dit medicijn, ook al hebben ze dezelfde effecten als u. Het gebruik van dit medicijn kan gevaarlijk zijn voor mensen als het niet is voorgeschreven door een arts.

Van welke vorm(en) komt dit medicijn binnen?

100 μg salbutamolsulfaat wordt toegediend aan elke drukinhalatie. Niet-medische ingrediënten: drijfgas ethanol, oliezuur en HFA-134a. De inhalatieaërosol bevat het drijfgas HFA-134a dat geen chloorfluorkoolwaterstoffen (CFK’s) bevat.

Hoe moet dit middel worden gebruikt?

Aërosolinhalator: Voor volwassenen van 12 jaar en ouder is de normale dosering voor het verlichten van astma-aanvallen 1 tot 2 soesjes (ook wel ‘inhalaties’ genoemd) en 1 soesje voor kinderen van 6 tot 11 jaar. Tijdens een ernstigere aanval kunnen meer puffs nodig zijn om de symptomen te verlichten.

Voor langdurige astma therapie is de normale dosering 1 tot 2 inhalaties (of 1 inhalatie voor kinderen van 4 jaar en ouder) 4 keer per dag. 8 inhalaties voor volwassenen en 4 inhalaties voor kinderen zijn de aanbevolen dagelijkse dosis.

Voor het vermijden van door oefeningen veroorzaakte astma is de normale dosering 2 inhalaties voor volwassenen vóór de training en 1 inhalatie voor kinderen vóór de training.

Vernevelingsoplossing: de normale dosering voor volwassenen boven de 12 jaar is 2,5 mg tot 5,0 mg tot 4 keer per dag. De dagelijkse dosis is 2,5 mg tot 4 keer per dag voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Diskus: De normale dosering om de symptomen van astma bij volwassenen en kinderen van 4 jaar en ouder te verlichten is 1 inhalatie indien van toepassing. De normale dosering is 1 inhalatie 3 tot 4 keer per dag voor langdurige behandeling van astma. De aanbevolen dagelijkse dosis is 4 keer per dag voor inhalatie. De normale dosering voor de behandeling van door training veroorzaakte astma is 1 inhalatie, 15 minuten voor de training.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van dit medicijn?

 • Hoesthoest
 • Moeite om te gaan slapen
 • Duizeligheid, duizeligheid
 • Slapeloosheid
 • Keel die stoffig of geïrriteerd is
 • Snellere puls (meestal tijdelijk)
 • Vermoeidheid
 • Roodheid
 • Hoofdpijn
 • Irriteerbaarheid, prikkelbaarheid
 • Misselijkheid en ziekte
 • Nervositeit Nervositeit
 • Bezorgdheid Bezorgdheid
 • Siddering (schudden)
 • Neus- en keelbacteriële infecties (koorts, keelpijn, loopneus)
 • Zwakheid

Airomir’s bestelling (geen voorschrift)

U kunt de Airomir uit bovenstaande tabel bestellen. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online medische zorgverlener als u geïnteresseerd bent in een extra astmageneesmiddel. Als u dat liever heeft, dan:

koop dan Airomir zonder recept;
Zie meer Geneesmiddelen / Medicijnen voor astma;
Lees alles over astma.

Ga naar de online doktersdienst, of druk hieronder op de ‘Koop nu’ knop.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “airomir kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing