qvar kopen

71.89

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wilt u QVAR online bestellen? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u vooraf een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. Dit recept is een van de Astma medicijnen en het wordt door de meeste artsen als veilig beschouwd om online te bestellen.

QVAR kopen zonder voorschrift

Waarvoor wordt Qvar gebruikt?

De Qvar inhalator is een ingeademd astmamedicijn dat gebruikt wordt om de ademhalingsfunctie te verbeteren om de tekenen en verergeringen van astma te minimaliseren en om een astma-aanval af te schrikken maar niet te behandelen. De Qvar inhalator wordt aangeduid als een “preventief” astmamedicijn dat regelmatig wordt gebruikt als onderdeel van een langetermijnstrategie voor de behandeling van astma, en kan vaak een “reliever” of “rescue” medicijn bevatten. De Qvar inhalator voorkomt de ontstekingsweg die zwelling van de luchtwegen van de longen veroorzaakt en vermindert tekenen van astma, waaronder piepende ademhaling, benauwdheid en kortademigheid.

Hoe werkt Qvar?

De Qvar inhalator bevat beclomethasonpropionaat, een corticosteroĆÆde en anti-inflammatoire medicatie die de ontwikkeling van inflammatoire chemicaliĆ«n, zoals allergenen of irriterende stoffen in de lucht, die in reactie op een astmastimulans in de luchtwegen vrijkomen, remt. Ontsteking, samen met bronchospasme, wat vernauwing is (vernauwing van de bronchiĆ«n (kleine luchtwegen)), is een van de basisoorzaken van astma.

De Qvar inhalator werkt om allergische reacties in de luchtwegen direct op de wanden van de luchtwegen te verlichten en helpt tekenen van astma, veroorzaakt door zwelling en ontstoken luchtwegen zoals piepende ademhaling, hoesten, benauwdheid en kortademigheid, te voorkomen. Het verlicht niet het bronchospasme dat optreedt tijdens een astma-aanval waardoor de luchtwegen loskomen met een “kalmerend” medicijn.

Wat zit er in Qvar?

Het actieve ingrediĆ«nt beclomethasonpropionaat, een corticosteroĆÆde en anti-inflammatoire, gebruikt als een astma-preventief geneesmiddel, wordt gebruikt in de Qvar inhalator. Het bevat ook oliezuur en een combinatie van trichloorfluormethaan en dichloorfluormethaan drijfgassen, die elke keer dat u (pers) de inhalator vrijgeeft 50 mcg beclomethason als een aĆ«rosol in de longen. In elke inhalator zitten ten minste 200 puffs.

Kan ik, samen met andere astma-inhalatoren, Qvar nemen?

Als onderdeel van een strategie voor de behandeling van astma om de symptomen en verergeringen van astma te verlichten en de longfunctie te verbeteren, wordt de Qvar-inhalator gebruikt als een langdurig ‘preventief’ geneesmiddel om irritatie en zwelling in de luchtwegen van de longen te verminderen. Een bronchodilatator voor bronchospasmen kan ook worden meegeleverd met het pakket voor de behandeling van astma (vernauwing of vernauwing van de bronchiĆ«n of kleine luchtwegen). Beide worden verondersteld samen te worden gebruikt als de arts ze heeft goedgekeurd.

Welke bijwerkingen heeft Qvar?

Wanneer de Qvar inhalator wordt gebruikt, zijn de meest voorkomende bijwerkingen keel- of tongpijn die het gevolg kunnen zijn van een gistinfectie (lijster), heesheid of keelontsteking en huidkneuzingen (hematomenheid).

Wanneer wordt Qvar niet gebruikt?

U wordt niet verondersteld om Qvar te dragen als:

 • U allergisch bent voor beclomethason of een van de Qvar inhalator ingrediĆ«nten.
 • Zonder te verwijzen naar de dokter, bent u diabetisch omdat beclomethason in de Qvar inhalator de glucosespiegels zal verhogen.
 • Zonder verwijzing naar een arts bent u zwanger, van plan om zwanger te worden of om borstvoeding te geven.
 • Longtuberculose of andere langdurige aandoeningen van de longen
 • Op dit moment heeft u een infectie, en sommige van de symptomen van de infectie kunnen worden verborgen door de Qvar inhalator.
 • Andere medicijnen, zoals ritonavir voor een HIV-infectie en het antischimmelmiddel ketoconazol, kunnen de Qvar-inhalator verstoren.

Wat zijn de gezondheidsbedreigingen die met Qvar gepaard gaan?

Langdurig gebruik van de Qvar inhalator kan ervoor zorgen dat de endogene (natuurlijke) corticosteroĆÆden producerende bijnieren effectief stoppen met functioneren. Dit zal het groeitempo bij kinderen vertragen en er is voortdurend toezicht nodig. Bij gebruik voor lange afstanden kan de Qvar inhalator ook een afname van de botmineraaldichtheid veroorzaken.

Hoe moet Qvar worden ingenomen?

De dosering van de Qvar inhalator die u inneemt hangt af van de aard van uw astma en uw leeftijd en zou moeten zijn zoals voorgeschreven door de arts (hoeveel soesjes) en hoe lang u het inneemt. Meestal worden er twee keer per dag een of twee soesjes genomen, ’s ochtends en ’s avonds. De Qvar inhalator werkt niet automatisch, het is bedoeld als een langdurig geneesmiddel dat tot enkele weken kan duren om te beginnen met functioneren en dat enkele weken kan duren voordat het volledige effect merkbaar is. En als u zich beter voelt, kunt u niet stoppen met het gebruik van de Qvar inhalator.

Hoe gebruik je de inhalator met Qvar?

Volg de instructies voor uw inhalator voor Qvar.

 • Schud de inhalator door de dop van het mondstuk te halen.
 • Adem uit en stop het mondstuk zo veel mogelijk in uw mond en dan
 • Begin met inhaleren en voeg een dosis beclomethason toe aan de bovenkant van de inhalator terwijl je nog steeds uit je mond ademt tot je longen vol zijn, en houd dan je adem een paar seconden in.
 • Schakel de inhalator uit en ontspan op natuurlijke wijze.
 • Vervang het schild op het mondstuk.
 • Sinds u het gebruikt, maakt u uw mond schoon.

Opmerking: Om u te helpen beter te inhaleren, moet u een afstandsapparaat gebruiken.

Hoeveel trekjes zou u met Qvar uit uw inhalator trekken?

Hoeveel soesjes u uit uw Qvar inhalator trekt hangt af van de ernst van uw astma en uw leeftijd, en zou moeten zijn zoals voorgeschreven door uw arts. Over het algemeen worden er twee keer per dag een of twee soesjes genomen, ’s ochtends en ’s avonds. De Qvar inhalator is een inhalator met een gedoseerde dosering die precies Ć©Ć©n dosis per operatie (inhalatie) geeft.

Hoe lang moet u Qvar innemen?

Gedurende de door uw arts voorgeschreven tijd moet u de Qvar inhalator continu gebruiken. En als u zich beter voelt, kunt u niet stoppen met het gebruik van de Qvar inhalator.

Het missen van een Qvar dosis

Wanneer u een dosis van de Qvar inhalator mist, neem er dan een zodra u zich herinnert, totdat de volgende dosis is gepast en de ontbrekende dosis wordt gemist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe laat ik Qvar opslaan?

Bij minder dan 30 Ā°C moet uw Qvar inhalator worden bewaard. Het zal niet goed werken bij koud weer en houd het buiten de directe zonneschijn. Bescherm de inhalator tegen bevriezing. Wanneer u uw inhalator niet gebruikt, vervang dan de mondstukdop.

QVAR-bestelling (geen voorschrift)

De bovenstaande tabel helpt u bij het bestellen van QVAR. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om dit online medische hulpmiddel te gebruiken als u geĆÆnteresseerd bent in een extra astmageneesmiddel. Als u dat wenst, dan:

Zonder recept, koop QVAR;
Zie meer Geneesmiddelen / Medicijnen voor astma;
Lees alles over astma.

Ga naar de online medische aanbieder of druk hieronder op de ‘Koop nu’ knop.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “qvar kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing