indivina kopen

127.55

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Indivina?

Indivina is een behandeling voor hormoonvervanging (HRT). Het omvat oestrogeen en progestageen, twee vormen van vrouwelijke hormonen. Indivina wordt gebruikt bij vrouwen in de menopauze die minstens drie jaar na hun laatste natuurlijke cyclus in de menopauze zijn geweest.

Waar gebruiken ze Indivina?

Verlichting van symptomen die ontstaan na de menopauze

De hoeveelheid oestrogeen die door het lichaam van een vrouw vrijkomt, neemt af tijdens de menopauze. Symptomen zoals een heet gezicht, nek en borst (‘hot flushes’) kunnen hierdoor worden veroorzaakt. Indivina, na de menopauze, verlicht deze symptomen. Alleen als uw klachten significant conflicteren met uw dagelijks leven, krijgt u Indivina voorgeschreven.

Voorkomen van osteoporose

Sommige mensen kunnen na de menopauze (osteoporose) broze botten krijgen. U kunt met uw arts alle beschikbare oplossingen onderzoeken. U kunt Indivina gebruiken om osteoporose na de menopauze te voorkomen als u een hoger risico loopt op breuken als gevolg van osteoporose, en andere medicijnen zijn niet geschikt voor u.

Hoe wordt Indivina ingenomen?

Neem dit medicijn precies zoals voorgeschreven door uw artsen. Als u niet op de hoogte bent, neem dan contact op met de arts of apotheker. Om de symptomen zo lang mogelijk te behandelen, kan de arts proberen de laagste dosis toe te dienen. Als u denkt dat deze dosering te hoog is of niet sterk genoeg, neem dan contact op met de arts. Neem dagelijks één Indivine tablet in, idealiter op ongeveer hetzelfde tijdstip van de dag.

Om u te helpen uw dagelijkse inname van de tablet bij te houden, zijn de kalenderdagen op de blisterzijde ingeprent. Slik de tablet indien nodig in zijn geheel door met een biertje. Normaal gesproken begint u met de laagste dosis Indivine en indien nodig wordt deze verhoogd. Uw arts moet ernaar streven om de laagste dosis toe te dienen die de effecten voor de kortste duur verlicht. Spreek met de arts als uw toestand na drie maanden niet verandert. Verander de dosering niet of stop zelf met het innemen van de tabletten als u het effect van Indivina te hoog of te zwak vindt, maar vraag uw arts om advies.

Indivineer de Indivine

Primaire invloeden

Net als andere geneesmiddelen kan dit geneesmiddel bijwerkingen veroorzaken, ook al heeft niet iedereen er last van, vooral in het begin (in de eerste maanden van de behandeling) kan er bijvoorbeeld sprake zijn van onregelmatige bloedingen. Ook deze verdwijnen bij voortzetting,

Over de behandeling. Er zijn enkele gevallen waarin u Indivina moet vermijden. Als u een van de volgende problemen heeft, vertel het dan onmiddellijk aan uw arts:

 • De ontwikkeling van geelzucht verschijnselen (vergeling van de huid of witten van de ogen)
 • Voor de eerste keer krijg je migraine…
 • Zwanger zijn
 • Er is een grote stijging van de bloeddruk,

Vergeleken met vrouwen die geen HRT gebruiken, worden de volgende ziekten vaker geïdentificeerd bij vrouwen die HRT gebruiken:

 • Borstkanker Kanker
 • Een onregelmatige ontwikkeling of ziekte van het baarmoederslijmvlies (endometriumhyperplasie of kanker)
 • Kanker van de eierstokken
 • In de aderen van de benen of de longen, bloedstolsels (veneuze trombo-embolie)
 • Hartziekte
 • Beroerte
 • Waarschijnlijk geheugenverlies als HRT begint op de leeftijd van 65 jaar of ouder.

Zie de brochure voor meer informatie over deze bijwerkingen.

Hoe wordt Indivina opgeslagen?

Houd dit medicijn buiten het zicht en het bereik van kinderen. Gebruik Indivina niet meer na de vervaldatum die op de doos staat vermeld. Houd het onder 25 ° C. Om het te beschermen tegen vocht, bewaar het in de originele verpakking. Gebruik geen overtollig water of keukenafval om de drug weg te gooien. Vertel de apotheker hoe u zich moet ontdoen van medicijnen die u niet meer gebruikt. U blijft de wereld op deze manier beschermen.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “indivina kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing