evorel-conti kopen

76.79

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Conti Evorel?

De hormoonvervangingstherapie (HRT) die wordt gebruikt voor de behandeling van vrouwen die symptomen van de menopauze beginnen te vertonen, is Evorel Conti.

Hoe werkt Evorel Conti?

De normale niveaus van oestrogeenontwikkeling beginnen af te nemen tijdens de menopauze van een vrouw. Omdat het de vrouwelijke hormonen, oestrogeen en progestageen bevat, die steeds vrijkomen, staat Evorel Conti bekend als ‘continu gemengd’ HRT. Deze hormonen functioneren om de normale niveaus van een vrouw aan te vullen en de menopauzesymptomen te compenseren.

Welke voordelen biedt het gebruik van Evorel Conti?

Opvliegers (van het gezicht, de hals en de borst), onregelmatige menstruatieperiodes, nachtelijk zweten, gewichtstoename, dunner wordend haar, en stemmingswisselingen omvatten symptomen van de menopauze.

Het gebruik van HRT-medicijnen, zoals Evorel Conti, zal het normale hormoonevenwicht verbeteren, omdat deze effecten ook het dagelijks leven zullen onderbreken.

Hoe kan ik Conti van Evorel gebruiken?

Evorel Conti is een medicijn met een recept. Neem de instructies van de arts en lees de bijsluiter van de patiƫnt met de doos met medicijnen. Evorel Conti wordt geleverd in verschillende doseringen, en om uw effecten te behandelen kan de arts streven naar een zo laag mogelijke dosering.

Evorel Conti wordt geleverd met een zelfklevende patch die voortdurend kan worden gebruikt totdat het tijd is voor een nieuwe om het te vervangen. U moet uw Evorel Conti-patch twee keer per week (om de 3 Ć  4 dagen) repareren, wat meestal beter op dezelfde twee dagen per week (zoals maandag en donderdag) gebeurt.

U kunt beginnen met het gebruik van Evorel Conti op elke geschikte dag als u op dit moment geen enkele vorm van HRT gebruikt. U kunt beginnen met het gebruik van Evorel Conti de dag na het einde van uw vorige cyclus, of u nu van een cyclische of gelijktijdige HRT therapie gebruik maakt.

Zorg ervoor dat de huid schoon en droog is om het kompres toe te voegen, en snijd de zelfklevende achterzijde af om de kleverige hand bloot te leggen. Breng de patch aan op de huid van uw onderbuik, dij of kont en druk zachtjes naar beneden gedurende ongeveer 10 seconden, waarbij u uw vingertoppen van de kleverige hand weghoudt. Aangezien dit met stof kan worden ingewreven, vermijd het taillegebied en voeg de patch nooit toe aan de borsten of het gebied in de buurt van de borsten. – Als u het kompres verandert, probeer dan de plek iets te veranderen zodat de huid niet geĆÆrriteerd raakt.

Patches zijn gemaakt om alledaags gedrag zoals sporten, zwemmen en douchen te overleven, zodat u er niet aan hoeft te denken. Om er echter zeker van te zijn dat alles nog steeds in werking is, moet u het tijdens deze gebeurtenissen opnieuw bekijken.

In de eerste weken kunt u een kleine bloeding of spotting hebben, zodat u de dokter kunt bellen als het ernstig of blijvend is.

Dosis Evorel Conti

De oppervlakte van de Evorel Conti-patches is 16 cm2 en ze bevatten 3,2 mg oestradiol (wat overeenkomt met een afgifte van 50 microgram per 24 uur) en 11,2 mg norethisteronacetaat (wat overeenkomt met een afgifte van 170 microgram per 24 uur).

Als u Evorel Conti te veel gebruikt, verwijder dan de patch. Door de manier waarop het wordt gedragen, is dit onmogelijk, maar als u dat doet, kunnen er tekenen zijn van tederheid van de borst en/of vaginale bloeding. Neem contact op met de arts als de symptomen aanhouden.

Doe het zodra u zich herinnert, als u de pleister niet verandert. Vervang de recent geĆÆmplementeerde fix voor dezelfde dagen als de oorspronkelijke kalender, ongeacht welke dag er iets gebeurt. Om het vergeten in te halen, mag u de dosering nooit verdubbelen.

Mogelijke neveneffecten van de patches van Evorel Conti

Medicijnen en hun bijwerkingen kunnen op meerdere manieren invloed hebben op individuele patiƫnten. Een van de bijwerkingen die in verband worden gebracht met dit geneesmiddel worden hieronder beschreven. Zie ook het belangrijke deel van de details hierboven. Alleen omdat hier een bijwerking wordt genoemd, betekent dit niet dat alle patiƫnten die dit geneesmiddel gebruiken met die of andere bijwerkingen te maken krijgen.

 • Roodheid of krassen op de plaats van het gebruik van de patch.
 • Darmklachten, zoals braken en misselijkheid, maagpijn, opgeblazenheid, indigestie, winderigheid.
 • Menstruatiebloedingen of vlekken. Zie hierboven voor essentiĆ«le details.
 • Candidiasis vaginale.
 • Verhoging van de baarmoederfibroĆÆdenschaal.
 • Druk, tederheid of vergroting van de borst.
 • De ophoping van water, die een zwelling veroorzaakt (oedeem).
 • Een migraine of hoofdpijn.
 • Premenstrueel-achtige verschijnselen.
 • Depressie, angst of schommelingen in de stemming.
 • Seksuele eetlustverschuivingen.
 • Vermoeidheid
 • Duizeligheid
 • Gewichtsveranderingen
 • Wapenspasmes
 • Verhoogde bloeddruk.
 • Verhoogde kromming van het hoornvlies, waardoor contactlenzen onhandig kunnen worden.
 • Lichaamsreacties zoals krassen en uitslag.
 • Onregelmatige bruine vlekken, meestal op het voorhoofd, op de huid (chloasma).
 • Functiestoornissen en geelzucht van de lever.
 • Ziekte van de galblaas.
 • Alvleesklierontsteking (pancreatitis).

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “evorel-conti kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing