ampicilina kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Ampicilline, wat is het?

Voor de behandeling van een bacteriële infectie wordt ampicilline gegeven. Het wordt meestal aanbevolen voor infecties van de sinus en de borst, urine-infectie en oorontsteking. Dit is een penicilline-antibioticum dat, door de ziektekiemen (bacteriën) die verantwoordelijk zijn voor de infectie te doden, de infectie behandelt.

In combinatie met een ander penicilline-antibioticum, flucloxacilline genoemd, is ook ampicilline beschikbaar. Het mengsel wordt co-fluampicil genoemd.

De Prijs van de Gezondheidsdienst Online Dosis?

Zie Ampicilline 250 mg Apotheek 28 capsules met 92,70 capsules
Zie Ampicilline 500 mg 24 dopjes 84,90 mg 24 dopjes 84,90 dopjes

* Met verstrekking van medisch advies.

Wanneer Ampicilline te nemen voor therapie

  • Lees de door de fabrikant geschreven detailfolder in de doos voordat u met de therapie begint. Het geeft u meer details over ampicilline en geeft u een gedetailleerde lijst van bijwerkingen die zich kunnen voordoen als u het inneemt.
  • Neem Ampicilline zoals de dokter u dat opdraagt. Het wordt normaal gesproken elke zes uur genomen, vier keer per dag. Uw arts of apotheker zal u adviseren hoe u het medicijn moet toedienen, en om u eraan te herinneren, zal dit detail op de zijkant van de doos worden afgedrukt. Het is belangrijk dat u uw doseringen gelijkmatig verdeelt over de dag. Slik water in met de tabletten.
  • Ampicilline moet worden toegediend op een lege maag, wat betekent dat u uw doseringen een uur voor het nuttigen van een maaltijd moet innemen, of dat u tot twee uur na inname moet wachten. Dit komt omdat het lichaam na een maaltijd minder ampicilline gebruikt, wat betekent dat het middel minder effectief is.
  • Wanneer een zuigeling vloeibare medicijnen heeft ingenomen, lees dan goed de aantekeningen en zorg ervoor dat de juiste hoeveelheid medicijn wordt berekend.
  • Neem het zo snel mogelijk in als u geen dosis inneemt. Probeer het juiste aantal doses per dag in te nemen, maar neem geen twee doses tegelijk om de ontbrekende dosering in te halen.

Hoe plaats je Ampicilline op voorraad?

Het uit de hand houden van kinderen en het horen. Bewaar het weg van intense hitte en licht op een koude, droge plek. Als u vloeibare medicijnen heeft gekregen, bewaar deze dan in de koelkast. Het zal worden gemaakt door de apotheek en zal zeven dagen duren, dus controleer de vervaldatum op het flesje en gebruik het niet meer na die datum.

Ampicilline’s belangrijkste feiten
Penbritin is van het merk Ampicillin.
Voor volwassenen, kinderen en zwangere vrouwen is ampicilline voldoende.
Als u al een bijwerking heeft gehad op een antibioticum dat penicilline of cefalosporine wordt genoemd, mag het niet worden gebruikt.
Om ziektes te genezen wordt ampicilline meestal vier keer per dag gebruikt. Neem het en sluit de kuur af met een lege maag.
Diarree, malaise, huiduitslag en kankerzweren zijn de meest voorkomende bijwerkingen.
Wanneer u ernstige, chronische of bloed- of slijmvlies-diarree heeft, ga dan zo snel mogelijk naar een dokter.
Het met mate drinken van alcohol bij het gebruik van Ampicilline, zie hieronder, is normaal gesproken OK.

Bijwerkingen

Misselijkheid, braken, diarree of zweren in de mond of tong kunnen erdoor veroorzaakt worden. Breng de arts of apotheker op de hoogte als een van deze symptomen aanhoudt of verergert.

Wanneer u dit geneesmiddel van uw arts heeft gekregen, houd er dan rekening mee dat hij of zij heeft besloten dat uw voordeel zwaarder weegt dan het risico op bijwerkingen. Er zijn geen significante bijwerkingen voor de patiënten die dit geneesmiddel gebruiken.

Als sommige van deze ongewone maar zeer ernstige bijwerkingen zich voordoen, stel de arts dan meteen op de hoogte: zwarte urine, constante misselijkheid of braken, maag/abdominale pijn, gele ogen of huid, snelle zwelling of bloeding, aanhoudende keelpijn of koorts.

Door een resistente vorm van bacteriën zal dit geneesmiddel zelden een ernstige darmstoornis (Clostridium difficile-geassocieerde diarree) veroorzaken. Deze aandoening kan optreden tijdens de revalidatie, of weken of maanden na het staken van de medicatie. Als u alle bovenstaande effecten heeft, gebruik dan geen anti-diarree producten of verdovende pijnstillers, want deze producten maken ze alleen maar erger. Als u chronische diarree, buik- of buikpijn/kramp, bloed/slijm in de ontlasting heeft, vertel dit dan onmiddellijk aan de arts.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ampicilina kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing