atrovent kopen

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wilt u Atrovent online winkelen? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u vooraf een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. Dit recept is een van de Astma medicijnen en het wordt door de meeste artsen als veilig beschouwd om online te bestellen.

Kopen zonder voorschrift, Atrovent

Wat bevat de Atrovent?

De (CFK-vrije) inhalator van Atrovent maakt gebruik van het actieve ingrediënt ipratropiumbromide, een bronchodilator die wordt gebruikt voor de behandeling van chronische obstructieve longaandoeningen (COPD)-gerelateerde omkeerbare bronchospasmen, chronische bronchitis en chronische astma.

Het bestaat vaak uit ammoniak, watervrij citroenzuur in gedestilleerd water en norflurane (vaak geclassificeerd als HFA 134a of 1,1,1,2-tetrafluorethaan), een CFK-vrij drijfgas dat als aërosol 20 mcg ipratropium door de longen laat vrijkomen zodra de inhalator is ingeschakeld (“press down”). In elke inhalator zijn ten minste 200 soesjes te vinden.

Hoe werkt Atrovent?

De Atrovent inhalator (CFK-vrij) biedt een bronchodilator van ipratropiumbromide, een langwerkend anticholinerge middel dat werkt op bepaalde muscarinereceptoren in de longbronchioles (kleine luchtwegen) om de associatie van acetylcholine (een neurotransmitter van het zenuwstelsel of een chemische boodschapper) met muscarinereceptoren te onderdrukken om acetylcholine-geïnduceerde luchtwegkramp te voorkomen.

De zachte spier in de luchtwegwanden ontspant en helpt de luchtwegen te verwijden (verbreden), waardoor de luchtstroom door de longen toeneemt en het bronchospasme wordt verlicht door de werking van acetylcholine in de luchtwegen te blokkeren (vernauwing van de luchtwegen).

Het ipratropium komt onmiddellijk in de longen terecht als het wordt ingeademd en er komt zeer weinig vrij in de bloedbaan. Regelmatige langdurige toepassing van de Atrovent inhalator helpt de symptomen van obstructieve luchtwegaandoeningen zoals chronische obstructieve longziekte (COPD), chronische bronchitis en hardnekkige astma te verlichten en vermindert zo de ademnood, terugkerende sputumhoest, benauwdheid op de borst en een piepende ademhaling.

Hoe had Atrovent genomen moeten worden?

De dosering (hoeveel soesjes of inhalaties) van Atrovent (niet-CFC) inhalator u nodig heeft en hoeveel u het neemt hangt af van wat u wordt verzorgd en kan worden behandeld zoals voorgeschreven door de arts, meestal tot 2-4 soesjes 2-6 dagen per dag, maar minder voor baby’s, en tot 8 soesjes per dag. Na inhalatie begint de Atrovent inhalator binnen 2 uur te werken, maar duurt slechts tot 4 uur.

Hoe gebruik je de inhalator met Atrovent?
 • Volg de instructies voor de Atrovent inhalator.
 • Breek de dop en schud de inhalator van het mondstuk.
 • Adem uit en steek het mondstuk zo veel mogelijk in je mond en dan
 • Begin met inhaleren en voeg een dosis ipratropium toe aan de bovenkant van de inhalator terwijl je nog steeds uit je mond ademt tot je
 • longen vol zijn en je je adem een paar seconden inhoudt.
 • Schakel de inhalator uit en ontspan op natuurlijke wijze.
 • Vervang het schild op het mondstuk.
 • Sinds u het gebruikt, maakt u uw mond schoon.

Opmerking: Om u te helpen beter te inhaleren, moet u een afstandsapparaat gebruiken.

Wat zijn de bijwerkingen van dit geneesmiddel?

Droge mond en nek, hoesten, onregelmatige pols (tachycardie), wazig zicht, verhoogde oogdruk (glaucoom), orale candida (spruw), duizeligheid, misselijkheid, constipatie, maagpijn, neusontsteking, neusbloedingen zijn de meest voorkomende geregistreerde bijwerkingen tijdens het gebruik van de Atrovent inhalator.

Wanneer moet Atrovent niet worden gebruikt?

Als u Atrovent gebruikt, kunt u het niet hebben als u

 • Ipratropium of een van de andere stoffen in de Atrovent inhalator zijn allergisch voor
 • Overgevoeligheid voor andere anticholinerge middelen zoals atropine of benztropine heeft een patroon van
 • Atrovent had een acute bronchospasme episode; Atrovent is niet bedoeld voor een reddingsoperatie.
 • U heeft glaucoom, onregelmatigheden in de urine, onregelmatige pols, of prostaat- of nierfalen.
 • Je bent zwanger, je bent van plan om zwanger te worden, of je geeft borstvoeding…
 • U neemt medicijnen, zoals bèta-adrenergeermiddelen en xanthine, die uw Atrovent-inhalator kunnen verstoren.

Om welke reden wordt Atrovent gebruikt?

Voor de langdurige behandeling van chronische obstructieve longziekte (COPD) en andere obstructieve luchtwegaandoeningen zoals chronische bronchitis en emfyseem, en de behandeling van chronische astma, wordt de Atrovent-inhalator (zonder CFK’s) gebruikt. De Atrovent inhalator verlicht de symptomen die worden veroorzaakt door omkeerbaar bronchospasme (vernauwing van de luchtwegen), zoals kortademigheid, chronische sputumhoest, benauwdheid en piepende ademhaling van de mond, en verhoogt de circulatie naar de longen.

Hoe lang gaat Atrovent er over doen?

U moet de Atrovent inhalator dagelijks gebruiken zolang de dokter dit voorstelt.

Stopzetting van de dosering van Atrovent

Wanneer u een dosis Atroventinhalator overslaat, neem deze dan in zodra u zich herinnert, totdat de volgende dosis is voorgeschreven en de ontbrekende dosis wordt gemist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe krijg ik Atrovent opgeslagen?

Het is aan te raden om uw Atrovent inhalator (zonder CFK) te bewaren bij minder dan 30 °C. Bescherm de inhalator tegen bevriezing, want als het koud is, zal het niet goed werken en houd het uit de buurt van directe zonneschijn. Wanneer u uw inhalator niet gebruikt, vervang dan de mondstukdop.

Atrovent-volgorde (geen voorschrift)

Uit bovenstaande tabel kunt u Atrovent bestellen. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot dit online medische hulpmiddel als u geïnteresseerd bent in een extra astmageneesmiddel. Als u dat liever heeft, dan:

 • Koop Atrovent zonder recept;
 • Zie meer Geneesmiddelen / Medicijnen voor astma;
 • Lees alles over astma.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “atrovent kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing