amlodipino kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is de Amlodipine medicatie?

Amlodipine wordt gebruikt om hypertensie (hoge bloeddruk) te behandelen en om angina pectoris (pijn op de borst) te verminderen. Het zal helpen uw vermogen om te trainen te verbeteren en de frequentie van de druk op de borst te verminderen. Het werkt door uw bloedvaten te kalmeren om het bloed makkelijker te laten circuleren en zo uw bloeddruk te verlagen. Amlodipine behoort tot een groep medicijnen die blokkers van de calciumreceptor worden genoemd. Amlodipine wordt in Nieuw-Zeeland in verschillende tabletconcentraties gebruikt (2,5 mg, 5 mg en 10 mg).

Gezondheid Online Behandelingsdosis Prijs?

Zie Amlodipino 5 mg Apotheek 84 tabbladen van 52,20 tabbladen van 52,20 mg.
Zie Amlodipino 10 mg Apotheek 84 tabbladen van 54,50 mg

* Met verstrekking van medisch advies.

Een dosis
De gebruikelijke Amlodipine dosering is 5 milligram per dag. Een hogere dosering van 10 milligram kan door bepaalde mensen een keer per dag nodig zijn.
Neem uw Amlodipine altijd precies zo in als uw arts u heeft verteld. Het farmaceutisch label op uw recept zal u informeren hoe vaak, hoe vaak en welke precieze aanwijzingen u moet geven om Amlodipine in te nemen.

Wanneer neemt u Amlodipine in voor de behandeling?

  • Het nemen van de Amlodipine drug een keer per dag. Probeer de doses elke dag in te nemen, op hetzelfde moment van de dag.
  • Het is het beste om de tabletten door te slikken met een glas water.
  • Met of zonder maaltijden, je moet Amlodipine nemen.
  • Verbied of verbied het gebruik van alcohol bij het innemen van Amlodipine. Uw risico op bijwerkingen, zoals zich duizelig voelen, kan toenemen.
  • Als u een dosis van dit middel verliest, neem het dan in zodra u zich de dag herinnert. Maar als de volgende dosis bijna tijdgebonden is, neem dan gewoon de volgende dosis op de volgende regelmatig geplande tijd. Je moet geen dubbele dosis nemen.
  • Stop niet onmiddellijk met het innemen van Amlodipine; spreek met de arts of verpleegkundige voordat u stopt met het innemen van dit medicijn.
  • De tabletten van Amlodipine zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. Spreek met uw arts of apotheker voor advies als uw pillen er anders uitzien dan uw laatste zending.

Hoe werkt de Amlodipine therapie?

Amlodipine is een soort medicijn dat beschouwd wordt als een blokker van de calciumreceptor. Het werkt door te werken op de cellen van de spieren in de slagaderwanden.

Deze spiercellen worden ontspannen door Amlodipine, wat de slagaders helpt bij het samentrekken en uitzetten. Dit verlaagt de energie die door het bloed erin wordt gepompt, wat helpt om de verhoogde bloeddruk te verlagen.

Amlodipine verhoogt de circulatie en daarmee de zuurstoftoevoer naar het hart door de slagaders van het hart te kalmeren en te verwijden.

Dit veroorzaakt pijn op de borst of een anginaine aanval omdat de hartspier niet genoeg zuurstof krijgt. Amlodipine verhoogt de beschikbaarheid van zuurstof in de hartspier. Het verhoogt ook de inspanning die het hart moet leveren om het bloed door het lichaam te pompen door de bloeddruk te verlagen, omdat het niet te veel zuurstof nodig heeft. Het helpt bij het verminderen van de pijn op de borst.

  • 5 mg amlodipine
  • 10 mg Amlodipine

Wat is de dosering en hoe lang neem ik Amlodipine?

Voor volwassenen is de gebruikelijke dosering van Amlodipine 5 mg per dag. Als u uw bloeddruk of angina pectoris niet goed genoeg regelt, kan uw arts de dosering verhogen tot 10 mg eenmaal per dag. Volg vaak de aanwijzingen van de arts op. Deze worden ook afgedrukt op de sticker die door de apotheker op de medicijnverpakking is geplakt.

Op elk moment van de dag neemt u uw dosering Amlodipine, probeer deze gewoon elke dag op hetzelfde tijdstip in te nemen, want dit zal u helpen om het terug te roepen.

Om angina pectorissymptomen te voorkomen en een verhoogde bloeddruk onder controle te houden, moet u Amlodipine voor de lange termijn blijven innemen. Het is belangrijk om het dagelijks te blijven innemen, ook al heeft u geen klachten. Uw bloeddruk zal waarschijnlijk weer stijgen als u stopt met de inname en uw angina pectorisaanvallen kunnen vaker voorkomen of verergeren.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “amlodipino kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing