clotrimazol kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Welk medicijn is dit?

Een schimmelwerend middel is clotrimazol (klo TRIM a zol). Het wordt gebruikt voor de preventie van sommige soorten schimmel- of gisthuidinfecties.

Dit medicijn kan voor andere doeleinden worden gebruikt; als u vragen heeft, stel ze dan aan uw arts of apotheker.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

Zie de Clotrimazole Cream 20 g Apotheek. 58,00,00 de

* Met verstrekking van medisch advies.

Voordat ik dit medicijn neem, wat vertel ik mijn dokter?

Als u al deze aandoeningen heeft, wil uw specialist het weten:

  • Een onregelmatige of allergische reactie op clotrimazol, een andere schimmelwerende of medicinale stof, vrucht, kleurstof of conserveermiddel.
  • Je bent zwanger of je probeert zwanger te worden…
  • Borstvoeding geven

Hoe moet dit medicijn worden gebruikt?

Dit medicijn is puur voor uitwendig gebruik. Neem ze niet via de mond. Negeer de voorgeschreven instructies. Was je gezicht voor en na gebruik. Was uw handen alleen voor gebruik terwijl u een hand- of nagelinfectie behandelt. Voeg aan het getroffen gebied een dun laagje toe en aan de omgeving een klein beetje volume.

Wrijf zachtjes in. Breng deze kruidensubstantie niet in uw ogen. Als dat wel het geval is, maak dan uw ogen schoon met veel koud water. Gebruik dit middel met tussenpozen. Gebruik het niet vaker dan voorgeschreven. En als u denkt dat u gezonder bent, maak dan de volledige cursus af die uw arts of zorgverlener aanbeveelt. Vermijd het gebruik van dit medicijn niet, behalve volgens de instructies van uw arts.

Chat voor de toepassing van dit medicijn bij kinderen met uw kinderarts. Hoewel dit geneesmiddel is gebruikt voor geselecteerde aandoeningen bij jonge kinderen, zijn er nog steeds waarschuwingen van toepassing.

Overdosis: Als u het gevoel hebt dat u meer van dit medicijn hebt genomen dan u zou moeten, bel dan dringend het gifcentrum of de spoedafdeling.

OPMERKING: Dit medicijn is alleen voor u bedoeld. Deel dit medicijn met niemand.

Wat moet ik doen als ik een dosis van dit medicijn verlies?

Als er een dosis ontbreekt, gebruik deze dan zo snel mogelijk. Neem alleen de dosis als het tijd is voor de volgende dosis. Neem geen doseringen die dubbel of extra zijn.

Waarmee zou Clotrimazole kunnen communiceren?

B amfotericine
Actuele, nystatine-bevattende goederen

Het is mogelijk dat niet alle mogelijke verbindingen in deze lijst zijn opgenomen. Stuur een lijst met alle medicijnen, kruiden, medicijnen zonder recept en voedingssupplementen die u gebruikt naar de zorgverlener. Als u rookt, alcohol drinkt of illegale drugs gebruikt, vertel het hem/haar dan ook. Uw medicatie kan sommige zaken verstoren.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van dit medicijn?

Als uw symptomen na 7 dagen niet beter worden, vertel het dan aan uw arts of zorgverlener. Behandel uzelf gedurende meer dan twee weken niet.

Zorg ervoor dat u uw kruis na het zwemmen goed droogt als u dit medicijn gebruikt voor ‘jeuk’. Draag geen strak of synthetisch vezelondergoed, zoals nepzijde of nylon. Draag los ondergoed van katoen.

Zorg ervoor dat u uw voet zorgvuldig droogt na het zwemmen, vooral tussen de tenen, als u deze medicatie gebruikt voor de voet van uw sporter. Draag geen wollen of plastic katoenen kousen, zoals synthetische zijde of nylon. Draag schone katoenen sokken en wissel ze minstens één keer per dag. Als je voeten veel zweten, verander ze dan meer. Overweeg vaak het dragen van sandalen of schoenen die goed geventileerd zijn.

Als ik Clotrimazole krijg, welke bijwerkingen heb ik dan?

Bijwerkingen die meestal geen medische hulp nodig hebben (als ze blijven of irriterend worden, informeer dan de arts of zorgverlener):

Allergische symptomen zijn onder andere huiduitslag of krabben, plassen, zwelling van de oren, mond of tong.
Brand, huidirritatie, huidirritatie

Niet alle bijwerkingen kunnen in deze lijst worden opgenomen. Voor suggesties over bijwerkingen, bel de arts.

Waar ga ik Clotrimazol houden?

Blijf uit de buurt van kinderen. Bewaren tussen 2 en 30 graden C bij kamertemperatuur (36 tot 86 graden F). Je bevriest niet. Na de houdbaarheidsdatum, gooi je wat overgebleven medicatie weg.

OPMERKING: Dit blad is een samenvatting. Het dekt niet alle mogelijke gegevens. Spreek met de arts, apotheker of zorgverlener als u zich zorgen maakt over dit geneesmiddel.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “clotrimazol kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing