elleste-solo kopen

67.53

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Solo Elleste?

Een van de hormoonvervangingstherapie, Elleste Solo (HRT). Deze HRT vereist hemihydraat van oestradiol, een oestrogeen (een vrouwelijk hormoon). Elleste Solo is voor postmenopauzale vrouwen met menopauzale problemen en wordt gebruikt om de progressie van osteoporose te stoppen wanneer andere medicijnen niet geschikt zijn (botfragiliteit).

Mag ik online gaan met Elleste Solo?

Als het veilig is om dit te doen volgens uw medische geschiedenis, kan een online arts Elleste Solo online voorschrijven. Om aan de slag te gaan, gelieve een snelle online consultatie af te ronden. De verzending is de volgende dag beschikbaar.

Complicaties in de menopauze, zoals opvliegers, stemmingswisselingen, onregelmatige hoeveelheden tijd, nachtelijk zweten en vaginale klachten (zoals jeuk en droogte), worden veroorzaakt door een vermindering van de eierstokafscheiding van oestrogeenhoeveelheden. Elleste Solo wordt gebruikt wanneer deze effecten in strijd zijn met de dagelijkse taken om het niveau van oestrogeen te herstellen. Dit vrouwelijk hormoon kan ook gebruikt worden om het uitdunnen (osteoporose) van uw botten te voorkomen en zo snel te kraken.

Hoe gebruik je Elleste Solo?

Elleste Solo wordt geleverd als een tablet (dosis: 1 mg of 2 mg) of als een transdermaal (dosis: 40 μg of 80 μg) huidpad. Voor de symptomen zou de dosis die u wordt voorgeschreven voldoende zijn. Wanneer u op een pil kauwt of door de huid heen wanneer u een pleister toevoegt, bereikt de oestrogeen het lichaam via het spijsverteringsstelsel.

Tabletcomputers

De tabletten beginnen op de eerste dag van de bloeding als u een normale menstruatie heeft; als u een onregelmatige menstruatie heeft, beginnen de tabletten op elk moment. Slik een hele tablet door met een glas water per dag, idealiter op hetzelfde moment. Neem de tabletten in de volgorde zoals aangegeven op de foliestrook en begin de volgende dag met een andere strook als u klaar bent met de strook.

Patches Met

De patches beginnen binnen 5 dagen na de eerste dag van de bloeding als u een normale menstruatie heeft; als u een intermitterende menstruatie heeft, beginnen de patches op elk moment. Om de huid schoon, droog en onbeschadigd te maken, dienen de patches te worden geplakt, over het algemeen onder de taille (bijvoorbeeld de billen of onderrug) en nergens in de buurt van de borsten. Verwijder de pleister uit de zak en verwijder vervolgens, aan de kleefzijde, de kleinere achterkant en hecht aan het geplukte gebied van de huid.

Verwijder de resterende achterklep met de andere hand terwijl u de pleister met één hand afplakt, en klik stevig vast. Gebruik elke week twee patches en pas de patch na 3 tot 4 dagen aan (op dezelfde dagen per week). Vouw de oude patch om, doe hem in de lege doos en gooi hem op verantwoorde wijze weg. Tijdens het baden en douchen zou de patch niet afglijden als deze diep vastzit.

Wie mag Elleste Solo gebruiken?

Elleste Solo is voor vrouwen die postmenopauzaal zijn. Deze HRT is geen voorbehoedsmiddel en is niet voor zwangere vrouwen (voorzorgsmaatregelen zijn verplicht). Bepaalde complicaties, waaronder allergieën voor een deel van dit geneesmiddel, borstkanker, hormoongevoelige kanker, onverklaarbare vaginale bloedingen, chronische verdikking van de bekleding van de baarmoeder, trombose (bloedstolsel in de ader) of andere problemen die verband houden met bloedstolling of leverfalen, zullen het gebruik van Elleste Solo verbieden.

Voorzichtigheid is geboden als u een onregelmatige of uitwendige ontwikkeling van de bekleding heeft gehad (endometriose), vleesbomen, een verhoogd risico op bloedstolsels of oestrogeengevoelige kanker, een te hoge bloeddruk of vochtophoping, een hoog vetgehalte in het bloed (triglyceriden), migraine, epilepsie, diabetes, galstenen, artritis, oorontsteking (otosclerose) en systemische lupus e. Voorzichtigheid is geboden omdat Elleste Solo deze symptomen kan verergeren of de kans om ze te krijgen kan verbeteren; vermijd het gebruik van het medicijn en bel onmiddellijk de dokter als u denkt dat deze aandoeningen zijn verslechterd of zich hebben ontwikkeld.

Kit Elleste Solo bijsluiter 1mg

Elleste Solo’s bijwerkingen

Vrouwen voelen zich meestal ziek en hebben buikkrampen; ze hebben hoofdpijn, bloedingen van de doorbraak, vorming van baarmoederfibrillen, pijn in gezwollen borsten en benen; en veranderingen in de stemming, het libido en het gewicht. Meer in het algemeen zijn er problemen met indigestie, ziekte en gas, galstenen of galblaas, kankerzweren, duizeligheid, verhoogde bloeddruk, migraine en beenkrampen. Vrouwen hebben zelden last van haaruitval op de hoofdhuid, haargroei in het lichaam/gezicht, krabben en uitslag.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “elleste-solo kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing