picato kopen

Categorieën: ,

Beschrijving

Wat is Picato?

Picato (ingenol mebutate) is een door de arts aanbevolen gel voor de behandeling van actinische keratose, een ruw deel van de huid veroorzaakt door een periode van overmatige blootstelling aan zonlicht. Het werkt door de door de zon beschadigde cellen van de huid te vernietigen. De gel stimuleert ook de afweer van het lichaam, wat ervoor zorgt dat het na afloop van de operatie nog enkele weken blijft functioneren. Voordat u met de therapie begint, is het belangrijk dat u het “Patiënteninformatieblad” in uw Picato-doos leest.

Hoe gebruik te maken van Picato
 • Vergeet niet de therapie in de koelkast te bewaren
 • Gebruik uw medicatie alleen volgens de instructies van uw behandelaar.
 • Afhankelijk van wanneer u het gebruikt, hoeft u de gel slechts 2 tot 3 dagen aan te brengen. Een tube kan
 • Eén keer per dag van toepassing op het getroffen gebied
 • Gebruik voor elke inzending de volledige inhoud van één buisje
 • Picato mag niet direct of minder dan 2 uur voor het slapengaan na het douchen worden gebruikt.
Wat te denken na Picato behandeling

Picato is een 3-daagse therapie (een dosis van 150 mcg/g voor de behandeling van het gezicht of de hoofdhuid) of een 2-daagse therapie (een dosis van 500 mcg/g voor de behandeling van het lichaam, armen of benen, inclusief handen of voeten) die onmiddellijk begint te functioneren. Als gevolg hiervan ziet u op de eerste dag waarschijnlijk roodheid, schilfering, zwelling of korstvorming van de huid. Wanneer de medicatie de door de zon beschadigde huidcellen uittrekt, verwacht dan antwoorden van uw huid. Als u uw gezicht of haar behandelt, zullen ze meestal binnen 2 weken herstellen, of 4 weken als u uw lichaam, armen of benen (inclusief handen of voeten) behandelt.

Vragen ook gesteld

Ik heb Picato® toegediend gekregen, maar er komt een belangrijke gebeurtenis aan. Kan ik nu beginnen met de therapie?

In overleg met de arts kunt u bij een dreigend groot ongeluk plannen wanneer u met de behandeling van Picato® begint, omdat er een risico bestaat op lokale huidreacties. Picato kan worden verwerkt tot het gebruik in een koelkast (2°C-8°C).

Kan ik sinds het begin van mijn therapie met Picato in de zon?

Overmatige blootstelling aan de zon (met inbegrip van zonnelampen en zonnebanken) moet worden vermeden of verminderd, ongeacht de ernst van de aandoening. Picato is echter niet fototoxisch en wordt niet beïnvloed door de zon.

Mag ik na het aanbrengen van Picato contact opnemen met de behandelde regio, of moet ik deze afgedekt laten?

Na het aanbrengen van Picato kunt u 6 uur lang stoppen met krassen of het wassen van het behandelde gebied. Na het aanbrengen van de gel mag u de behandelde zone niet bedekken met lucht- of waterdichte verbanden.

In de tweede dag van de revalidatie, de plaats blaren en exploderen en de bijsluiter van de patiënt adviseert om de gel niet toe te voegen aan het beschadigde weefsel. Mag ik naar de derde behandeling?

Picato wordt niet voorgeschreven nadat de huid door middel van een geneesmiddel of chirurgische ingreep is hersteld en mag niet worden toegediend aan open wonden of geïnfecteerde huid waar de barrière van de huid is verzwakt. Indien nodig moet u medische hulp inroepen.

In mijn oog en/of mond doe ik onbedoeld wat gel

Verwijder de gel door deze met veel water af te spoelen in geval van toevallig contact met de ogen en vraag zo snel mogelijk medische hulp. Als u dit medicijn onbedoeld inneemt, drink dan veel water en zoek snel medische hulp.

Picato’s bijwerkingen

Ingenol actueel (het actieve ingrediënt dat in Picato wordt gebruikt) kan, samen met de vereiste effecten, bepaalde ongewenste effecten teweegbrengen. Hoewel er geen van deze bijwerkingen zullen optreden, kunt u medische hulp nodig hebben als ze zich voordoen.

Controleer onmiddellijk met de arts of een van de bovenstaande bijwerkingen zich voordoen wanneer u actueel Ingenol neemt.

 • Meer wijdverspreid
 • Blaren, huidschilfers of het loslaten van de huid.
 • Druk en krassen op de plaats van toepassing
 • Reddening van de huid (ernstig)
 • Zweren op de ogen
 • Ontsteking van de huid
 • Populairder Minder vaak
 • Brandende, droge of jeukende voeten
 • Scheuren of langdurige ontlading
 • Pijn in het oog
 • De uitbraak op de plaats van de toepassing
 • Roodheid, ongemak of zwelling van de huid, de oogleden of de binnenkant van de oogleden
 • Ontsteking rond de ogen

Met actueel Ingenol kunnen weinig bijwerkingen optreden die meestal geen medische hulp nodig hebben. Tijdens de therapie kunnen deze bijwerkingen verdwijnen als het lichaam reageert op het medicijn. Bovendien wordt u door de zorgverlener geadviseerd over manieren om een van deze bijwerkingen te vermijden of te verminderen. Als een van de volgende bijwerkingen aanhouden of vervelend zijn, neem dan contact op met uw zorgverlener of als u zich zorgen maakt over deze bijwerkingen:

Meest voorkomende
Schilfering of loslaten van de huid.
Reddening van de huid (licht)

Brochure Picato

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “picato kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing