Terbinafine kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Zonder recept, koop Terbinafine

Wat is Terbinafine (het werkingsmechanisme) en hoe werkt het?

Terbinafine is een schimmelwerend middel dat via de mond wordt toegediend of aan de huid wordt toegevoegd. Terbinafine werkt door in te grijpen in het vermogen van schimmels om chemische stoffen te creëren, de zogenaamde sterolen, die een integraal onderdeel vormen van het membraan rond de schimmelcellen en deze bij elkaar houden. Het celmembraan wordt hierdoor beschadigd. Orale Terbinafine is effectiever dan griseofulvine (Fulvicine; Gris-Peg) en itraconazool (Sporanox), twee andere schimmelwerende middelen die worden gebruikt om schimmelinfecties in de nagels te behandelen, bij de behandeling van schimmelinfecties in de nagels.

Wat is de dosis terbinafine?

Tabletten: de normale dosering voor de behandeling van nagels is 250 mg eenmaal daags gedurende 6 weken, en voor de behandeling van teennagels gedurende 12 weken. Gedurende enkele maanden na de behandeling worden de optimale voordelen niet in acht genomen, omdat het tijd kost om nieuwe gezonde nagels te ontwikkelen. Terbinafine kan zonder voedsel of met voedsel worden ingenomen.

Crème, gel, nevel, oplossing: één keer (jeuk, ringworm) of twee keer per dag (voet van de sporter) gedurende ongeveer 1 week toevoegen aan het (de) aangetaste gebied(en).

Hoe wordt het gebruikt?

Alleen de huid gebruiken voor dit middel. Maak het te behandelen gebied schoon en droog. Breng een dun laagje medicatie aan op en rond het besmette gebied, meestal zoals beschreven op de productdoos, een of twee keer per dag. Raadpleeg uw arts of apotheker als u niet zeker bent van de details. Als het te behandelen gebied ook uw gezicht omvat, was dan uw handen na gebruik. Sluit het gebied niet af, bedek het niet en verbind het niet, tenzij uw arts u dat opdraagt.

Voeg de medicatie niet toe aan de geslachtsdelen, of aan de ogen, neus of lippen. Spoel met veel water als u het medicijn op die plaatsen heeft. Tenzij uw arts u dat opdraagt, mag u dit medicijn niet op de hoofdhuid of de nagels aanbrengen. De behandelingsdosering en -lengte zijn afhankelijk van het type infectie dat wordt behandeld. Breng regelmatiger aan of gebruik meer dan verteld. Het risico op bijwerkingen kan toenemen.

Om de meeste voordelen te krijgen, gebruikt u dit medicijn dagelijks. Om u te ondersteunen, gebruik het elke dag op dezelfde tijd(en). Blijf dit medicijn gebruiken tot het einde van de volledige therapiecyclus, ook al stoppen de symptomen na een paar dagen. Te snel stoppen met het medicijn kan leiden tot de terugkeer van de infectie. Nadat u de volledige medicatie heeft voltooid, zal uw toestand verder verbeteren. Na de operatie kan het enkele weken duren voordat de infectie volledig is hersteld. Als uw conditie verslechtert of niet verandert in 2 weken voor jeuk en ringworm en in 4 weken voor de voet van de sporter, vertel dit dan aan uw arts.

Met welke medicijnen of supplementen associeert Terbinafine?

Rifampicine verlaagt de mond-op-mond-bloedspiegels van terbinafine, waardoor de potentie van terbinafine mogelijk afneemt. Cimetidine (Tagamet) kan de orale bloedspiegels van terbinafine verhogen, waardoor de bijwerkingen van terbinafine kunnen toenemen. Fluconazol (Diflucan) verhoogt de orale terbinafinespiegels met 52-69 procent. Dit zou waarschijnlijk leiden tot een stijging van de bijwerkingen.

250 mg terbinafine

Als ik zwanger ben of borstvoeding geef, is het dan veilig om Terbinafine in te nemen?

Er zijn geen adequate experimenten op zwangere vrouwen uitgevoerd. Het is niet nodig om oraal Terbinafine te gebruiken tijdens de zwangerschap, omdat de behandeling van de schimmelnagel kan worden uitgesteld tot na de zwangerschap.

Mondterbinafine dient niet te worden gebruikt voor vrouwen die borstvoeding geven, aangezien terbinafine in de moedermelk stroomt.

Bijwerkingen

Op de plaats van gebruik kan pijn, branderigheid of krassen ontstaan. Als een van deze symptomen aanhoudt of verergert, waarschuw dan onmiddellijk de arts of apotheker. Als u door een arts is geadviseerd om dit medicijn te gebruiken, let er dan op dat hij of zij heeft besloten dat uw voordeel groter is dan uw kans op bijwerkingen. Er zijn geen significante bijwerkingen voor de patiënten die dit geneesmiddel gebruiken.

Als u een van deze onverwachte, maar extreme bijwerkingen heeft, meld dit dan meteen aan uw arts: blaarvorming / zwelling / drainage op de plaats van gebruik. Het is ongebruikelijk om een zeer ernstige allergische reactie op dit geneesmiddel te hebben. Als u echter een van de volgende tekenen van een ernstige allergische reactie ervaart, zoek dan dringend medische hulp: huiduitslag, jeuk/zwelling (vooral op het gelaat/de tong/keel), ernstige duizeligheid, ademhalingsproblemen. Het is geen volledige compilatie van bijwerkingen die waarschijnlijk zijn.

Terbinafinevolgorde (over the counter)

U kunt Terbinafine bestellen met behulp van de bovenstaande tabel. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online doktersdienst wanneer u betrokken bent bij een alternatieve SOA-behandeling. Als u dat liever heeft, dan:

Koop dan zonder recept Terbinafine;
Zie meer geneesmiddelen voor SOA’s / producten;
Lees meer details over SOA’s.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk hieronder op de knop ‘Koop nu’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Terbinafine kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing